Akasha –biblioteket kan jämföras med det största nätverk av datorer du kan tänka dig.

Det innehåller information om alla som någonsin levt på jorden och vår samlade kollektiva visdom och överstiger vida världens mest utvecklade nätverk av datorer i fråga om minne och lagringskapacitet.

I AKB finns samlat alla handlingar, tankar, känslor och intentioner som någonsin existerat.

Detta monumentala ”eteriska” dator-nätverks- liknande system är dock mer än bara en samlingsplats för kolossal information.
Dessutom har det en direkt inverkan på ditt liv här och nu; dvs. din vardag, dina relationer, dina känslor och dina föreställningar och de möjligheter du drar till dig.

AKB ska ses som en interaktiv, levande ”databas” och vi har alla vårt egna, privata bibliotek, med detaljerad information om vår själs resa och historia:- dess förflutna-, nutida och möjliga framtid.

I AKB kan man få reda på historiken om vilka relationer vi haft och förståelse för nutida besvärliga och/eller toxiska mönster.

Några exempel på vad klienter jag har arbetat med har fått hjälp att få klarhet i och hjälp med är: mobbning, utfrysning, inte bli trodd, inte bli sedd och lyssnad till, avundsjuka, hämnd, baktaleri. m.m. ”omöjliga” relationer.

Det är vårt gemensamma förflutna som gör att vi antingen dras till varandra eller stöter bort från varandra.

Tack vare att allt finns registrerat kan vi ge tillåtelse att vårt personliga bibliotek öppnas. Därigenom interagerar vi med dessa ”böcker” och vår livskvalitet förbättras :större klarhet, negativa relationer försvinner från vårt liva och nya positiva etableras

En person med kunskap om AKB, kan interagera och hjälpa klienten till en positivare tillvaro. Större klarhet, större kunskap visdom och möjligheten att ta mera medvetna val erbjuds.

För den kunnige Akasha –guiden spelas olika scenarios upp ,ungefär som i en film, oberoende av tidsperspektivet.. .

Min förhoppning är att du nu fått ökad insikt i hur AKB kan hjälpa dig, förbättra dina relationer, bli av med negativa mönster, uppgradera vad du drar till dig, etc.

Om du är nyfiken på att få reda på ännu mer och ställa frågor till mig, anmäl ditt intresse till min nästa webb-presentation i ämnet som heter:
”Kickstarta Ditt Bästa Liv med Ditt Akasha-bibliotek

Skriv följande i ämnesrubriken för ditt email till mig: Akasha-biblioteket- anmälan till web-presentation. (Ange även datum när du skriver till mig.)
Emailadress: guidinghumanity@gmail.com

Det ska bli riktigt spännande att få berätta mer om vad du kan få ut av ett besök i ditt AKB.

Vi ses och hörs snart,
Lena,
Soul Biz Guide