Lena Dellborg UPPGRADERAR
Kärleken och avslöjar Din Livsuppgift

Till syvende och sist är det enda som betyder något kärleken – OCH HUR DU KAN SLÄPPA IN DEN I DITT LIV…

Jag har lärt mig att kärleken hör intimt ihop med allt som verkligen betyder något för oss: från våra relationer till hur mycket lycka och hur stort ekonomiskt överflöd vi tillåter oss, till de personer vi accepterar som mentorer i vårt företagande.

Men jag har inte alltid vetat detta.

Under många år levde jag under illusionen att jag hade haft en lycklig barndom.

Det var först efter en dramatisk skilsmässa som gjorde att hela min familj splittrades i två världsdelar, som jag förstod att det måste finnas en djupare-liggande orsak för denna smärta.

Efter den dramatiska skilsmässan bestämde jag att förstå hur mitt smärtsamma äktenskap och skilsmässa var möjliga.
Sökande efter svaret ledde till att jag sadlade om, bytte karriär, blev healer och andlig lärare. och till att jag många år senare slutligen fann den verkliga svaret på min fråga…

Jag skulle komma att studera flera spjutspets -metoder och utforska relationen mellan de medvetna och undermedvetna sinnena och Gudomligheten –både i Frankrike och USA.

Vad jag inte insett var att jag var på väg att upptäcka min barndoms och min familjs stora hemlighet att jag var sexuellt utnyttjad som barn.

Från början var detta helt otippat,eftersom jag inte hade haft några misstankar om det i vuxen ålder: Det var först efter två år av idoga, nitiska försök att få reda på min livsuppgift i samarbete med en annan tålmodig vän och hängiven healer, som jag fick reda på att en av min livsuppgifter, var att globalt hjälpa andra läka från sexuella övergrepp .

Det blev nu uppenbart för mig att mitt liv och min livsuppgift plan var en perfekt version av den klassiska hjälte/hjältinnas resa.

Sedan jag började hjälpa nöjda klienter för 17 år sedan, har jag anammat många effektiva verktyg och utvecklat flera egna, vilket med tiden gjort mig till en internationell ”Själs -& Kärleks – Alkemist” och ”Soul Biz Guide”. Jag var representant i Sverige för Theta Healing i många år och gav kurser internationellt, till andra healers och coacher.

Mina klienter har fått hjälp med att rensa i kärleks- & relations-röran, samt i sitt toxiska ordförråd, skilja på lögn och sanning, lära sig hantera effektiva, magiska livsverktyg och koppla upp sig på Källans/ Universum Intelligens, för gudomlig coaching.

Så nu hjälper jag kvinnor som har upplevt sexuellt trauma så att de kan få bort hindren som står i vägen för att kunna lita på sin inre röst och komma i kontakt med sig själva och skapa kärleksfulla, harmoniska relationer och upptäcka och fullfölja sin unika livsuppgift.

”I´m a Lover not a fighter. Let´s make the world a peaceful place to live in.
Let´walk together on the path of Love…”

Let´s Get Your Life Together!