Instruktioner till Kärleks FB LIVE -med Lena Din Kärleks-Alkemist

Hej! Varmt välkommen till ”De 3 vanligaste felen du gör som söker Kärleken/Din Soul Mate” Episod 1 av 5, tisdag, 12 feb. kl. 19.

LÄS NOGA hela emailet, please- Du kommer inte att ångra dig!

Instruktioner till dig som vill lyssna på min Facebook Live- Show. ”De 3 vanligaste felen du gör som söker Kärleken/Din Soul Mate.2 kl. 19.
(BERÄKNAD TID FÖR SÄNDNINGEN: 30 MINUTER )

PLATS: FB: www.facebook.com/1getyourlife
NÄR? Första episoden av fem denna vecka, tisdag, 12 feb, kl. 19

JAG SKICKAR EN LÄNK TILL DIG INFÖR SÄNDNINGEN. RÄKNA MED ATT DU FÅR DEN CA EN TIMMA INNAN SÄNDNINGEN BÖRJAR, dvs. runt kl. 18.

Jag använder ett program på Facebook som heter Belivetv.

”SHARING IS CARING”=
SPRID NYHETEN OM mina FB live på temat: ”DE 3 VANLIGASTE FELEN DU GÖR SOM SÖKER KÄRLEKEN OCH/DIN SOUL MATE” på social media, tex.” TILL DINA FB-FÖLJARE OCH VÄNNER, SÅ KAN DU VINNA EN GRATIS SESSION MED MIG! (Skicka dem tex. länken du får runt 18-tiden, och ge dem adressen: www.facebook.com/1getyourlife .
Du kan också vidarebefordra detta email.
(LÄS MER OM DETTA I SLUTET AV EMAILET.)

SNÄLLA, HA TÅLAMOD MED MIG, och de ”tekniska Gudarna ”
De bara MÅSTE ju samarbeta med mig idag!
(Det är mycket som ska klicka med det tekniska)

Följande måste du ha ordnat med i god tid – BERÄKNA 30 MINUTER!- innan du tittar:

1. Tillgång till ett FB –konto,/profile/ sida
2. Du har två möjligheter att titta på FB live. a) från din dator
b) från din mobil.
Om du väljer att lyssna via din dator, MÅSTE du lyssna via Google Chrome, Se till att du har installerat den senaste versionen av Google Chrome..

b) Om du lyssnar via din mobil, måste du ladda ned en gratis app som heter
Belivetv. (belive.tv) Den är röd/orange. När du väl har laddat ned den, klickar du bara på den orange ”join show” – knappen när det är dags.

3. Kolla att allt är i ordning och att din internetanslutning är stabil innan sändningen.

4. För datoranvändare: Se till att alla andra websidor utom den för FACEBOOK är öppen. Det bästa är att starta om datorn, för vissa program kan vara på i bakgrunden utan att du vet om det.

5. a) För datoranvändare: Följ länken du fick av mig för sändningen, klicka på ”connect camera”. Du kan även testa din kamera på PC/laptop innan sändningen. I så fall klickar du på kugghjulet som betyder inställningar, och söker dig fram för att göra ditt test.

b) För mobilanvändare: Klicka på den orange ”Join show”- knappen högst upp till höger på din app.

En internetsändning från FB, är ju en show, så för att du och jag ska få den känslan av samspel oss emellan och att jag får feedback från dig, ber jag dig vara aktiv under sändningen… Du kan tex. klicka ”likes” ”tummen upp”, skicka mig hjärtan –emojis-. Du kan skicka en ”tumme upp” för att visa att du håller med om vad jag säger, eller vad andra deltagare tycker, säger. Ja, du förstår säkert vad jag menar.

En annan MYCKET -VIKTIG – AKTIVITET, är att visa positivt, vänligt stöd för andra deltagares kommentarer. . STÄLL DEM FRÅGOR om något är oklart…

Ibland hinner jag inte alltid ta upp alla frågor direkt under sändningen, men var säker på att jag läser dem och återkommer med svar vid ett annat tillfälle.
Skulle du därför lyssna först till en repris, skriv dina frågor ändå, för jag kommer regelbundet tillbaka till FB-sidan och läser dessa. Dina frågor, blir på så sätt material för Frågor & Svar i framtiden.

Om du är ovan vid Facebooks Emojis-gubbar m.m:
Kom ihåg att Facebook har vad de kallar emojis = små ikoner, glada gubbar, hjärtan, tummen upp, som du ska använda för att kommunicera dina intryck och känslor under sändningen. Utnyttja dessa flitigt, för de ger dig en känslan av att vara en del av en publik och inte bara att du sitter hemma, ensam!. De är dessutom ett ovärderligt stöd för mig!
Tack i förväg…!

a) För datoranvändare: Låt du musen sväva över ”like”-knappen, så kommer emoji-menyn upp och du kan välja den bild dy vill skicka genom att klicka på den..
b)För mobil-app-användare: Tryck länge på ”like”- knappen så poppar de olika valen av ikoner upp, och du klickar på ditt val.

Bra. Då tror jag att jag gett dig alla instruktioner du behöver för att detta ska bli en trevlig och lärorik stund tillsammans.

Kom ihåg…
TACK VARA DIN FEEDBACK och fortlöpande KOMMENTARER – såsom glada tillrop!!!- kan jag erbjuda en ännu intressantare och lärorikare sändning i framtiden..
Tillsammans blir ju allt så mycket trevligare!!

Skicka mig en förfrågan via Messenger om att vara med i dag, så att jag vet vart jag ska skicka länken!

Lena-Din Kärleks-Alkemist!