Let´s Get Your Life Together…

Vad innebär det att jobba med mig?

Det innebär att ta dig ur din bekvämlighetszon ända in i din “mirakelzon”.
Men – detta sker bara om du är villig och med på att göra det som krävs.
Jag lovar att fungera som din andlige lärare, guide, mentor och healer- beroende på var du befinner dig och vilka dina behov är, för att du ska få vad du vill ha.
Jag rekommenderar varmt vad du ska göra och lär dig hantera verktyg, förutom att göra healing för dig.
Du bestämmer hur långt du vill gå, dvs. hur bra du vill må och ha det. Ditt val, alltså…

Jag leder dig med ett öppet hjärta på ett sätt som ibland har beskrivits som “tough love” av mina klienter. Själv menar jag att jag är lyhörd-öppen för sanningen och då blir jag ett språkrör för ibland totalt och oväntade perspektiv som gör hål på bubblor av illusioner, som ställt till det för dig.
Sanningen måste få lov att komma fram och bli accepterad om du ska utvecklas, och bli lyckligare.

MERA UNIKT FÖR MITT SÄTT ATT ARBETA:
På väg mot din mirakelzon, lär Du dig koppla upp dig på den gudomliga energin och vara öppen för och villig att få reda på och följa din livsuppgift – meningen med ditt liv.
Din livsuppgift är din pusselbit i det pussel vi – mänskligheten – har att lägga tillsammans för att utveckla medvetandet här på jorden och skapa en bättre värld.

Jag rensar i ditt motstridiga, omedvetna ordförrådet = ordröra och kärleksröra – gör dig fri från negativt karma – återkallar själsfragment – stoppar pågående trauma – tar bort alla hinder som gör det omöjligt för dig att vara i kontakt med ditt sanna jag. Ditt gudomliga jag.
Magiskt med andra ord…

Vad Du måste vara beredd på när Du arbetar med mig…

Vara öppen för att lära. Vara ödmjuk för att du kanske inte kan allt, vet allt eller har koll på allt.
Utforska dig själv
: Våga möta rädslor, lögner, missuppfattningar, illusioner, dvs. ta kål på “heliga kor” för att kunna ta in sanningen och växa i kärlekens namn.
KÄRLEK- villkorslös kärlek – toxisk kärlek = anti -kärlek – SJÄLVVÄRDE- SKAM – SKULD- AVSAKNAD AV TILLIT- släppa motstånd mot förändring och framgång – känslan av att vara annorlunda – rädd för att bli övergiven, ensam – dörrmatte-syndromet – föreställningen att självkärlek = egoism – känslan av att inte duga – svårigheter att sätta sunda gränser – veta när du ska vara prioritet nummer 1 – självsabotage – vara sin egen värsta fiende….pengars värde – ta plats- göra dig hörd, sedd.

VIDARE….

*SINGEL OCH SÖKER KÄRLEKEN?
Hos mig får du hjälpa med att få rensat i din “kärleks-röra”. (Även om du tror att du inte har någon “röra”, så kan jag hitta den!)
Om du väljer att inte göra något åt din dolda kärleks-röra, kan du glömma att du nånsin kommer att attrahera den romantiske, harmoniske partner/man du drömmer om, din “Mr. Wonderful”. Ditt kärleksliv riskerar att bli en smärtsam såpopera som ständigt går i repris.

Det viktigaste vi kan uppleva är att älska och tillåta oss att älskas – ta emot och ge kärlek. Det arbetet ingår som en naturlig röd tråd i allt jag gör.

Du kan arbeta med mig och få individuell coaching eller i grupp med andra via dator/internet.

 

* ÄR DU ÖVERLEVARE?
Du som varit utsatt för sexuella övergrepp, trauman i barndomen.
Upplever du ständigt struliga, dramatiska, energi-dränerande, dåliga relationer? Dessa beror bl.a. på ofullständigt läkta sår från övergreppen. Dessa sår orsakar felprogrammeringar av ditt “mindset”, dina föreställningar om tillvaron. Det är vanligt t.ex. att man upplever förvirring mellan vad som är kärlek och vad som är “icke-kärlek”…(vilket syns och märks- och känns! i dina relationer…!)
Detta kan leda till att du lätt uppför dig som en “dörr-matta” i romantiska relationer och blir oförmögen att sätta sunda gränser, säga nej och välja det som är i ditt högsta intresse. Ofta har du ingen aning om att det finns något annat alternativ än att acceptera smulorna… lite som Askungen…

Det är del av min livsuppgift att hjälpa överlevare hitta tillbaka till deras inre röst, deras sanna jag, och förstå den alldeles speciella livsuppgift vi delar här på jorden… Processen att bli hel efter ett övergrepp är en andlig väg. En djupt andlig väg. Den vägen leder jag dig på.

Jag har en unik livsuppgift, som sagt, att guida dig överlevare till djupa insikter och hjälpa dig förbereda dig, så att vi tillsammans kan hjälpa till med att höja medvetandet på jorden.

För att utföra detta arbete, startar jag en grupp för kvinnliga överlevare som vill ha ett bättre ,friare liv nu.
För intresseanmälan, kontakta mig på mobil: 0708 511 320

ÄR DU ÖVERLEVARE och Entreprenör inom Kropp & Själ?
Skicka då eter ditt anmälningsformulär för ditt Gratis “Få Kom på Rätt Kurs i Livet- GPS – samtal med mig (värde: 2500 kr).Jag erbjuder bara 5 av dess varje månad.
mobil: 0708 511 320

 

* DIN UNIKA LIVSUPPGIFT FINNS I DINA HÄNDER! UNIK Information!

Du tillhör de som vill leva ett meningsfullare, bättre livskvalitet, då du gör skillnad i världen.

Framför allt skillnad i ditt egna liv. I så fall vill jag säga: – Grattis!
Gratis till att du lyssnar till ditt inre och grattis till möjligheten till ett så mycket mer passionerat liv, när du förstår vilken gåva du har kommit hit för att dela med dig till andra..

Som f.d överlevare, tillhör du en allt större skara av ljusarbetare – som nu vaknar upp till ett behov av att veta vad de ska göra här på jorden och hur deras bästa liv kan se ut.
Kort sagt, de vill veta vad deras livsuppgift är och utföra den.
Då kan jag hjälpa till.

Hur då?
Jag kan tolka din livskarta- i dina händer!
Om du sedan väljer att följa min guidning – kan det leda till ditt bästa, lyckligaste, mest givande liv du kan tänka dig och skapa det. Du bär på en unik pusselbit som mänskligheten/jorden behöver för vår gemensamma harmoniska utveckling.

För att utforska din livsuppgift kontakta mig först via sms. Sedan kan vi tillsammans beställa om en “Hitta min Livsuppgift- Samtal” med mig är vad du vill ha.

Mobil: 0708 511 320

Tack för att du hjälper mig få privilegiet att göra det arbete jag har kommit hit för att göra..
Vi hörs,
Lena,
Din Kärleksalkemist &
Soul Biz Guide