Uppgradera Dina Kärleskantenner- Online feb 2019

Information om grupp-clearing
”Uppgradera Dina Kärleks-
antenner” 
med Lena Dellborg.
Få hjälp med att ta bort hinder
för den sanna kärleken.

 

Får jag ställa dig två frågor?

*Är Du Trött på att Livet är så kärlekslöst?

och/eller

*Undrar du varför du aldrig drar till dig en romantisk partner som du kan ha en långvarig, harmonisk och ömsesidig respektfull relation med?

Jag kan hjälpa dig …
Dessutom kan jag lära dig skapa den kärlek du behöver för att höja din livskvalitet.

Låter det intressant?
Lite? eller Mycket intressant?
Läs då vidare så får du lite mer fakta…

Nu undrar du kanske: Vem är du, Lena?

Jag heter Lena Dellborg
och har hjälpt kvinnor -internationellt- älska sig själva och andra och skapa meningsfullare, lyckligare liv sedan år 2000.
Denna gedigna erfarenhet har gjort att jag ibland kallar mig ”kärleks-alkemist” för det beskriver mitt magiska arbete med att” uppgradera kärleken ”.
Det är ett roligt, spännande, effektivt och roligt arbete som jag brinner för!

Några korta ord om hur en online gruppclearing går till:

Som deltagare sitter du hemma framför din dator, precis som du tittar på din TV-skärm hemma.
Jag talar om hela processen steg för steg och guidar alla deltagare inklusive dig till hur du ska identifieras saboterande tankar som hindrar dig från att kunna dra till dig och skapa de harmoniska relationer du förtjänar och vill ha. Tack vare detta arbete, förbättras dina relationer överlag, inte bara till din romantiska partner, men till dig själv, nära och kära, vänner och kollegor och –ja- till LIVET!
Jag hjälper dig sedan släppa på gamla mönster och tankar. Det är bara att låta mig göra det jobbet. Varje gång du släpper på en saboterande tanke, höjer du din potential till att skapa ett kärleksfullare liv!
Sanningen är: ” Your Quality of Love is Your Quality of Life”.
Så – samtidigt som du höjer din potential till att få och ge mer kärlek, höjer du din livskvalitet.
Inte illa? Eller hur?

Om du nu undrar: “Men Lena hur ska JAG KUNNA FÅ HJÄLP av dig? föreslår jag att du anmäler dig till min nästa Gratis FB Live “Uppgradera DIna Kärelksantenner” där jag visar och förklarar hur jag arbetar under en gruppclearing..
Och ja, då kan du kan ställa frågor till mig också.

“UPPGRADERA DINA KÄRLEKSANTENNER” kallar jag de online grupp- clearings som jag erbjuder efter en inledande FB live-sändning.
Det blir en serie online clearings under februari månad med dessa clearings. Men- som sagt- de inleds med en gratis FB Live sändning som du kan anmäla dig till idag.
*****************

Anmäl dig redan idag till nästa FB-live genom ett sms till min mobil: 0708 511 320
och skriv att du vill vara med på nästa FB live. Skriv FB ”Uppgradera Dina Kärleksantenner”.
Du kan även skicka mig ett email på: guidinghumanity@gmail.com


Undrar du fortfarande vad det kan ge dig personligen att få ”din kärlek uppgraderad” med min hjälp?

Läs då vidare om vad Tre tidigare Kärleksworkshop-deltagare berättar:

Sonja:
“Lena kärlekskurs kom vid exakt rätt tidpunkt i mitt liv. Jag hade sökt någon som skulle kunna hjälpa mig ut ur ensamheten, för jag ville våga öppna mig för en ny relation. Jag visste att jag hade många sår, som jag inte lyckats bli av med själv, trots eget healingarbete. Jag förstår nu att det inte är lätt att få så djup hjälp som Lena ger och att jag haft väldig tur som hittat henne.
Jag rekommenderar Lenas healing till alla som vill få ett kärleksfullare liv.” / Sonja

*************

Britta:
“Jag gick Lenas kärlekskurs för jag blev alltid kär i fel person, dvs. sådana som inte värdesätter mig. Jag hade ingen aning om att jag bar på dolda mönster som gjorde att jag bara kunde bli kär i ”fel person”. Lena hjälpte mig läka det mönstret och nu är jag äntligen intresserad av fantastiska, mer harmoniska män. Vilken skillnad när jag datar nu – mot tidigare! Tack Lena!” / Britta

*****************

Sara berättar:
”Jag hade inte haft någon relation med en man på flera år så det var jätteskönt att ha Lena som guide när jag först började data. Det var svårt i början att välja män som jag kunde ha en längre relation med, så Lenas stöd när jag gjorde slut och började på ny kula var värd guld. Tack Lena för att du hjälpte mig öppna min ögon!
Jag rekommenderar dig som datar att låta Lena hjälpa dig.” / Lugnare, kärleksfullare Sara
***************

Så nu är det dags för dig att bestämma dig att anmäla dig…


Varmt Välkommen att Kickstarta Ditt kärleksfullare liv!

Och du…

Om du inte kan vänta till nästa FB Live, kan du även Boka en Privat Session via telefon med mig.

I så fall, passa på att boka din privatsession nu under februari, till BONUS Pris.. 800 kr. /1 timme
Sedan höjs priset igen.

Vi ses,
Lena,
Din framtida (?) Kärleksalkemist

P.S.
Kom ihåg: Anmäl dig via min mobil: 0708 511 320
eller email: guidinghumanity@gmail.com
Skriv: FB ”Uppgradera Dina Kärleksantenner!” som ämne i emailet.

Varmt Välkommen med din anmälan,
Lena,
Din Kärleksalkemist